CSL ( corn steep liquor )


Corn Steep Liquor
Produs 100% natural, extras din porumb, de fapt un reziduu provenit in urma prelucarii boabelor de porumb in vederea extragerii glucozei, bogat in proteine, vitamine si aminoacizi, dens, cu o culoare maronie- asemanatoare cafelei cu lapte, cu continut de peste 50 % substanta uscata si cu o aroma specifica, acest produs a fost folosit in industria farmaceutica, mai precis in dezvoltarea Penicilliumului, ciuperca care sta la baza Penicilinei , dar are in prezent diverse aplicatii, printre care si pescuitul unde are un rol important in procesul de digerare a nadei de catre crap.
Desi denumirea de „Corn Steep Liquor” este deseori tradusa prin “alcool sau lichior de porumb”, CSL-ul nu contine alcool.
Este un excelent lichid nutritiv si unul dintre cei mai buni atractanti folositi in pescuitul crapului.
Se poate utiliza ca atractant solubil in componenta boilisurilor si a pasturilor, la hidratarea peletelor sau ca agent de fermentatie in prepararea semintelor, in orice nada in care este nevoie de un atractant natural, subtil dar totusi puternic.
Recomandare pentru sporirea atractivitatii peletelor: adaugati Natural CSL peste pelete ( de preferat pelete tari, compacte ). Produsul va fi absorbit fara ca peletele sa se dizolve si se va dispersa treptat pe masura ce peletete se desfac in apa, sporind atractivitatea acestora.
De retinut: CSL-ul accelereaza procesul de fermentatie si este des folosit in hidratarea semintelor, tocmai din aceasta cauza este un produs sensibil la temperaturi ridicate, in partide lungi, recomandarea nostra este sa nu fie expus la temperaturi mai mari de 24-26 grade.
Dozaj recomandat: 40 – 60 ml/kg mix.

Fir intins !!!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s