5 sfaturi


1. Asigurati-va ca aroma dv. se dizolva in lichidul de baza pe care l-ati ales.
2. Regula generala este 100ml de lichid de baza amestecat cu aceeasi cantitate de aroma pe care ati folosi-o la 1 kg de mix.
3. Nu folositi lichide de baza bazate pe ulei impreuna cu lichide bazate pe apa.
4. Cand va preparati dipul, asigurati-va ca aroma este bine amestecata cu lichidul de baza.
5. Lasati momeala la imbibat pentru cel putin 24 ore, mie-mi place sa le imbib pentru cel putin o luna.
Alte retete de dipuri
Multumirile mele pentru Alan din UK pentru ca mi-a furnizat o reteta pentru un dip excelent, si va postez Emailul lui in cele ce urmeaza:
Un dip bun pentru imbibat momeala poate fi facut astfel:
Mergeti la un magazin si cumparati o cutie de fructoza, dizolvati-o in 200ml apa fiarta, lasati sa se raceasca, amestecati 25 la 50 ml de glicerina ( care este solubila in apa). Adaugati apoi 5-7 ml din aroma aleasa, amestecati bine si veti avea un dip la fel cu cel pe care-l cumparati din magazine, doar ca mult mai ieftin

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s