Cum ne facem singuri DIP


Dupa atata stiinta, e timpul sa ne facem singuri un dip pentru imbibat momelile. Formula de baza este:

50ml lichid de baza-Bulk Liquid (Minamino, liquid milkshake etc.),

5 – 10ml Aroma.

Cantitatea de aroma adaugata la 50 ml de lichid de baza ar trebui sa fie egala cu aceea recomandata pentru 0,5 kg de mix de boilie. Dipul finalizat este pus apoi intr-un recipient potrivit, se agita sau se amesteca bine pentru a ne asigura ca aroma si lichidul s-au amestecat temeinic, iar boiliesurile sunt lasate sa se imbibe in lichid inainte de folosire. Cat de mult timp, asta depinde de dv., dar mie-mi place intotdeauna sa-mi pastrez momelile in dip cel putin o saptamana inainte sa le folosesc. Unii le lasa la inmuiat chiar si sase luni sau mai mult! Cel mai bine se pastreaza in frigider cata vreme se imbiba, dar oricum, daca nu puteti face asta, nu patesc nimic nici daca sunt lasate la temperatura camerei, dar astfel incat dipul sa le acopere complet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s