C S L


CSL este un alcool extras direct din porumb, rezultat in procesul de fermentatie al acestuia. Are o culoare bruna – ciocolata, un miros de bere si gust usor amarui de drojdie de bere. Are un mare continut de zaharuri ceea ce il fac un catalizator puternic de fermentatie in orice nada umeda. Are un continut ridicat ( 50 % ) de proteine. Este 98 % digestibil. Datorita acestor calitati a devenit aditivul lichid nelipsit din orice nada umeda si a compozitiei partii lichide complexe in obtinerea boiliesurilor de calitate. Se utilizeaza si direct turnat peste pelete pe care nu le dizolva, sau in diverse mixuri pentru nadire, usor umede. Nu ataca PVA deci se poate turna in pungile solubile impreuna cu pelete, boilies, betaina si putin GLM. In prepararea boiliesurilor se utilizeaza in proportie de 30-100 ml/ kg. de mix. Concentratia de utilizare creste pe masura ce vremea devine mai rece.

 


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s