Reteta nada caras


Ingrediente nada:

  • pezmet                               – 300 g
  • biscuiti                               – 150 g
  • faina malai                         – 100g
  • alune prajite si macinate   – 250 g
  • strot de floarea soarelui    -200 g

Mode de preparare nada:

Dupa omogenizarea si umectarea nadei, se pot adauga cateva picaturi de esenta de vanilie. Nada se pastreaza in recipientul in care s-a facut , inainte de folosire.

Aceasta nada vizeaza in special carasul, dar poate atrage si alte specii.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s